18- Daagse Opleiding Familieopstellingen

Een verrijking van je leven en verdieping in je werk

18- Daagse Opleiding Familieopstellingen

Een verrijking van je leven en verdieping in je werk

Niet zomaar een opleiding

Een aanzienlijk onderdeel van deze opleiding zijn de diepe processen die je doorloopt en persoonlijke groei die je maakt. Dit is vrijwel niet te voorkomen wanneer je ‘aan de slag’ gaat met systemisch werk. Het is – mijn inziens – immers niet mogelijk om je cliënten uit te nodigen die diepte in te gaan, wanneer jij daar zelf nog niet bent geweest.

Dat vraagt van een familieopsteller dan ook de voortdurende bereidheid tot zelfonderzoek en innerlijke groei. Je leert niet alleen een prachtig vak, maar je wordt uitgenodigd je eigen gedragingen, gedachtes en motivaties steeds weer te onderzoeken.

Wanneer jij bereid bent die weg naar binnen af te leggen, dan is deze opleiding onvermijdelijk een katalysator voor je innerlijke groei. Je krijgt diep inzicht in je eigen belemmerende patronen en kunt de wereld mogelijk op een andere, meer onbelaste en vrije manier waarnemen. Het kan werkelijk je leven volledig veranderen.

Van forceren en controleren naar overgave en meestromen. En dat is pure magie.

Klaimy Koster
Sociaal wijkteam

Madelon is zo krachtig in eenvoud en het zichtbaar maken van de realiteit en de onderstroom. Steeds weer gaat er een laagje vanaf. Zo ontzettend dankbaar voor deze opleiding. Madelon is op een heel pure wijze een ontzettend mooie spiegel als begeleider. Met veel rust brengt ze haar kennis over. Echt een aanrader dus! Alleen al voor persoonlijke groei een prachtig mooi cadeau voor jezelf.

Marileen Driesprong
Zelfstandig ondernemer

Madelon heeft met de Kolibrie Academie een dijk van een opleiding neergezet. Ja, je leert het vak van familieopstellingen, maar veel meer nog leer je jezelf als mens door en door kennen. Confronterend? Zeker! Groei je hierdoor in je zelfbewustzijn, waardoor je veel sterker in het leven komt te staan? Absoluut.

Dana
Coach

Madelon creëert een veilige bedding waarin zichtbaar kan worden wat er in de onderstroom speelt. Ik ervaar haar manier van begeleiden als puur en krachtig, waardoor de magie van opstellingen volledig tot zijn recht komt.

De beweging van de ziel

Het ambacht familieopstellingen is continu in beweging. Vrijwel elke familieopstelling zou je iets ‘nieuws’ kunnen ontdekken als begeleider. Dit maakt ook dat het vak continu verandert en beweegt én per begeleider net even anders kan zijn. Ieder ontwikkeld – als het goed is – zo door de loop der jaren vanuit ervaring een eigen stijl. 

Hierdoor ontstaan er binnen systemisch werk ook steeds meer toepassingsvormen. Het is continu ‘learning on the job’. Binnen deze opleiding werken we met een vorm die ik graag omschrijf als: het volgen van de beweging van de ziel. 

Bij deze vorm gaan we ervan uit dat het ‘veld’ waarmee we werken, vele malen intelligenter lijkt dan wij mensen kunnen bevatten met onze mind. De begeleider volgt dan ook alleen maar wat zichtbaar wordt in de opstellingen. De representanten volgen vrij hun innerlijke beweging, waardoor razendsnel de essentie van wat er nu aangekeken mag worden zichtbaar wordt. 

Als begeleider gebruiken we over het algemeen weinig woorden, stellen we weinig vragen, maar is wat zichtbaar wordt in de opstelling leidend. Dat volgen we alleen maar. Het verstand kan er vaak niet bij, maar de ziel begrijpt het volledig. Op zielsniveau vindt dan ook de verandering plaats. Daar hoeven we niets van te begrijpen en verder niets voor te ‘doen’.

Mijn ervaring is dat deze manier van opstellen op een krachtgevende en diep helende manier doorwerkt in het systeem van de cliënt.

madelon alyssa vermeij familieopsteller

Uit het hoofd, in het lijf

Deze manier van opstellen vraagt wel iets van de begeleider.

Je bent namelijk niet met je verstand aan het werk, maar met je lichaam. Het enige gereedschap dat je nodig hebt binnen systemisch werk.

Door aanwezigheid in en bij jezelf – en helemaal JA kunnen zeggen tegen alles wat zich in jou aandient – kunnen er van binnenuit impulsen tot actie ontstaan.

Een impuls tot het doen van een interventie, een helende beweging of een zin die ineens tot je lijkt te komen. Dit is wat we noemen systemische intuïtie. 

Deze zijnswijze kun je doortrekken in je hele leven en kan je leven diepgaand verrijken en vereenvoudigen. Je hoeft immers alleen nog maar te volgen en mee te stromen, in plaats van te forceren en controleren.

Klinkt eenvoudig, maar om daar te komen dient de begeleider zelf een innerlijk proces af te leggen. Daar besteden we binnen de opleiding dan ook veel aandacht aan.

Meer weten over wat je nu eigenlijk kunt verwachten? Lees er dit uitgebreide artikel over.

Wat ga je leren

Tijdens deze 18-daagse opleiding komen alle onderdelen van familieopstellingen aan bod waardoor jij een stevige basis hebt om systemisch werk in te zetten in je leven & je werk.

 Hierbij een korte samenvatting:

5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Nennien B.Nennien B.
11:12 21 Sep 23
Madelon zet maar rust, overzicht en ervaring een megaveilige setting neer waarin de "magie" van familieopstellingen plaats kunnen vinden. Mijn brein (ego) wil er soms nog teveel van snappen, terwijl mijn lichaam (en ziel) precies voelen dat het klopt.Mocht je dit willen ervaren ben je Madelon/ Kolibrie academie aan het juiste adres!
Marion BoendersMarion Boenders
06:13 28 Jun 23
Ik heb de opleiding bij Madelon bijna afgerond en merk dat dit een enorme verandering in mijn leven heeft gebracht. Ik voel mij zoveel meer op mijn gemak met het leven zelf en alles wat daarin gebeurd. De manier waarop Madelon werkt is zuiver en integer. Ze weet precies waar de essentie zit en weet met zachte maar duidelijke hand te sturen waar nodig. Eigenschappen die ik enorm waardeer en die mij zoveel gebracht hebben. Ik gun iedereen deze investering in zichzelf!
Eva KalshovenEva Kalshoven
19:10 11 Jun 23
Een hele mooie familieopstellingendag mee mogen maken. Wat een ervaring om mee te maken. Iets heel magisch wat er ontstaat en hoe Madelon dit begeleid en precies ondersteund dat wat nodig is! De uitwerking zal zn weg gaan vinden..
Lisa de KruijfLisa de Kruijf
07:29 15 Apr 23
Ik volg de opleiding bij Madelon en ben zo blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen! Madelon is eerlijk en helder. Geen poespas, gewoon zoals het is. Ze zorgt voor een veilige bedding en geeft je het vertrouwen om gewoon te oefenen en fouten te maken. Ik heb nu al zo veel gehad aan deze opleiding; ik kijk totaal anders naar uitdagingen die ik tegenkom en ervaar meer rust in mijn leven. Madelon is heel deskundig, maar komt niet over alsof ze het beter weet. Ze laat iedereen in zijn of haar waarde en geeft je het gevoel dat je er helemaal mag zijn met alles wat je bij je draagt. Ik ben heel dankbaar dat ik van Madelon mag leren en ze is een grote inspiratiebron voor mij!
Marileen DriesprongMarileen Driesprong
10:50 11 Apr 23
Madelon heeft met de Kolibrie Academie een dijk van een opleiding neergezet. Ja, je leert het vak van familieopstellingen, maar veel meer nog leer je jezelf als mens door en door kennen. Confronterend? Zeker! Groei je hierdoor in je zelfbewustzijn, waardoor je veel sterker in het leven komt te staan? Absoluut.Je merkt aan alles dat Madelon het vak van opstellen tot in de puntjes beheerst en dat ze daarbij haar eigen persoonlijke proces is aangegaan. Ze gaat op een heldere, respectvolle en integere manier te werk. Hierdoor ontstaat er een veilige bedding waarin je flink de diepte in kunt gaan en veel over jezelf leert.Deze opleiding is voor mij een verrijking voor mijn werk en mijn persoonlijke leven. Dikke vette aanrader!
dana ddana d
05:46 11 Apr 23
Madelon creëert een veilige bedding waarin zichtbaar kan worden wat er in de onderstroom speelt. Ik ervaar haar manier van begeleiden als puur en krachtig, waardoor de magie van opstellingen volledig tot zijn recht komt.De opleiding is een ontzettende aanrader voor iedereen die bereid is de diepte met zichzelf in te duiken. Het brengt zoveel waardevolle inzichten en groei. Dankbaar!
Klaimy KosterKlaimy Koster
18:02 10 Apr 23
Madelon is zo krachtig in eenvoud en het zichtbaar maken van de realiteit en de onderstroom. Steeds weer gaat er een laagje vanaf. Zo ontzettend dankbaar voor deze opleiding. Madelon is op een heel pure wijze een ontzettend mooie spiegel als begeleider. Met veel rust brengt ze haar kennis over. Echt een aanrader dus! Alleen al voor persoonlijke groei een prachtig mooi cadeau voor jezelf.
Kelly CoensKelly Coens
17:54 10 Apr 23
Super dankbaar dat ik van Madelon mag leren. Het is echt een ervaring die ik iedereen zou aanraden. Ook als je het niet doet om ermee te gaan werken maar puur voor je eigen proces. Het heeft mij zoveel gebracht🙏🏼
Dianne BosDianne Bos
08:23 29 Jan 23
De werking van de familie opstelling dag is nog iedere dag voelbaar. Niet altijd makkelijk maar wel nodig, dat merk ik nu nog beter. De dag bij Madelon is moeilijk uit te leggen maar wat een kracht komt er vrij en wat een mooie inzichten. Dank je wel Madelon en deelnemers!
Barbara van der LeijBarbara van der Leij
19:22 04 Jan 23
De opstellingsdag met Madelon was voor mij waardevol en heel verhelderend. Uit mijn hoofd gaan en alleen maar voelen wat gevoeld wil worden was heftig en helend tegelijk. En (zoals Madelon op haar site omschrijft): "Je krijgt precies wat je nodig hebt (niet altijd wat je wilt)." Ik kan iedereen aanraden om een keer op deze manier naar je gedrag en ingesleten patronen te kijken.
Barber BrinkmanBarber Brinkman
20:38 27 Nov 22
Wanneer je niet precies weet waar je eigenlijk moet zoeken voor de oplossing van je probleem, kan een familie opstelling hier veel verheldering in brengen. Het is dé manier om meer te weten te komen over jezelf, je emoties, je patronen en je gedrag. De wijze waarop Madelon een familie opstelling doet is uniek en magisch. In een veilige omgeving begeleidt zij mensen bij de zoektocht naar binnen. Of je nu een concrete vraag hebt of niet, zij weet de essentie te vatten en gebruikt haar innerlijke energie om te doen wat op dat moment dienend is. Ik heb veel geleerd in een sessie, dus ik ben super benieuwd wat ik nog meer kan leren bij de volgende!
Jasmijn RogmansJasmijn Rogmans
18:52 27 Oct 22
Gister heb ik een familie opstelling mogen doen bij Madelon Alyssa. Wat een bijzondere en leerzame ervaring was dat! Veel inzichten, veel dingen mogen aankijken en mogen verwerken. Ik ben benieuwd naar de uitwerking de komende paar weken! Madelon heeft een hele fijne en prettige werkwijze. Veel magische en kwetsbare momenten en heel fijn gedragen door de groep. Ik raad het iedereen aan om het een keer te doen! Patronen worden zichtbaar en er is ruimte om die te mogen verwerken.Dank lieve Madelon Alyssa, en wie weet tot de volgende keer!
MarcellaMarcella
17:58 27 Oct 22
De 1e keer dat ik een opstellingendag deed, kende ik Madelon net 3 weken, via instagram. Een dag nadat ik haar volgde had ik een eerste gesprek. The straight to the point aanpak vond ik een verademing. Gewoon, hop, in your face eerlijkheid. Ik hou ervan, doe het zelf ook als coach, maar om dat van een ander iemand te ontvangen vond ik stiekem ook indrukwekkend. En fijn want ik weet gelijk waar ik aan toe ben. Al direct werd ik met open armen en zoveel zachtheid en liefde ontvangen, wat ook weer heel fijn voelde. Ik heb zo ontzettend veel van haar geleerd. Hoe ze coacht, hoe zij die opstellingen doet, hoe zij intuned op haar intuïtie en hoe gaaf dat précies spot on is. Ik voelde mij fijn en veilig om totaal mezelf te zijn. Ze haalt de diepe randjes eraf en helpt je helen, juist doordat zij door jouw eigen maskertje heenprikt/voelt. Ik heb genoten en ze heeft mij een cadeautje voor mijn hele leven gegeven. En voor die van mijn familie en mijn kinderen.
Isabel VoetIsabel Voet
08:24 25 Oct 22
Interessant, bijzonder, intens en helend. Zo heb ik de dag familie-opstellingen ervaren. Ik kende niemand in de groep maar er was direct veel vertrouwen en openheid. Het is mooi om te zien hoe ook hier energie weer zijn werk doet. De zachtheid, kundigheid en zelfverzekerdheid waarmee Madelon zo'n dag leidt is ondersteunend geweest voor mijn proces. Dank voor de mooie dag! Ik heb daar echt iets los kunnen laten wat ik uit mijn familiesysteem met me meedroeg.
Ilse CoxIlse Cox
12:55 24 Oct 22
Madelon heeft de gave om dat wat ongrijpbaar lijkt, begrijpelijk te maken. Om je te laten voelen dat er meer is dan je kunt zien en je daar voor open te stellen. En dat het ook okee is als dat niet lijkt te lukken. Met haar rustige uitstraling en duidelijke communicatie heb ik ervaren dat alles precies gebeurt zoals het ‘moet’ gebeuren, alles heeft zijn eigen tijd en ritme, en dat is okee.Mijn eigen opstelling voelde ‘spot-on’ en dat was zo mooi om te ervaren. Bijzonder hoe dit ook de dagen daarna - en ook nu nog - doorwerkt.Het is een algeheel gevoel van me meer in mijn kracht voelen staan, luchtiger ook, en ik kan me meer overgeven aan hoe het is. Het stroomt meer en dat geeft ruimte aan nieuwe stappen op mijn pad. Ik kan een opstelling bij Madelon absoluut aanraden!
js_loader

Over de trainer

Madelon Alyssa Vermeij (1991) is gepassioneerd begeleider en trainer van familieopstellingen. Met ondertussen meer dan 4 jaar ervaring in het begeleiden van familieopstellingen (en 6 jaar ervaring als begeleider van innerlijke processen) voelde het tijd om dit prachtige ambacht door te geven in de vorm van een opleiding.

Ze is opgeleid tot familie- en organisatieopsteller en systemisch coach bij meerdere instanties, maar grotendeels heeft zij zich laten inspireren door Elmer Hendrix van het Instituut voor Systemisch Werk (o.a. bekend van een podcast bij Giel Beelen en heeft o.a. bestseller auteur Els van Steijn opgeleid).

Continu zelfonderzoek doen, haar eigen proces aangaan en haar competenties als opsteller en trainer verbeteren zijn drie belangrijke speerpunten in haar leven.

Zo heeft ze bij Elmer meerdere keren de verdiepende Train de Trainers – De Tao als Leidraad gevolgd en woont ze doorlopend talloze familieopstellingsdagen bij.

Haar manier van werken kenmerkt zich door doen door niet te doen en de kracht van eenvoud. Door het veld te laten spreken en simpelweg te volgen wat zich aandient, ontstaan de mooiste en meest rauwe helende bewegingen.

madelon alyssa opleiding familieopstellingen (1)

De essentie van de opleiding familieopstellingen

Wanneer het ambacht op een integere en zuivere manier uitgeoefend wordt, kan dit enorm bijdragen aan groei in bewustwording. Het is bij uitstek geschikt om het proces van controle naar overgave te faciliteren. Om dit te kunnen doen zijn wat ons betreft een aantal dingen noodzakelijk. Deze 3 pijlers vormen de essentie van deze opleiding:

 

1. Zelfonderzoek

Binnen de opleiding word je van harte uitgenodigd om je eigen patronen, trauma’s en pijnstukken te onderzoeken en aan te gaan. Hiertoe dien je bereid te zijn het oog naar binnen te richten en verantwoordelijkheid te nemen over datgene wat je in de dagelijkse realiteit gespiegeld krijgt. 

2. Aanwezigheid

Gedurende de dag zijn we veelal dáár met onze aandacht. Bij anderen, in de toekomst of in het verleden. Zelden zijn we aanwezig, in het lijf, in het hier en nu. Alleen in aanwezigheid kun je niet alleen een opstelling begeleiden, maar het hele leven ervaren. We doen dan ook veel oefeningen in lichaamsbewustzijn.

3. Ervaren

Door niet alleen eigen vragen in te brengen, maar ook door representant te zijn en zelf te oefenen ga je het vak steeds meer belichamen. Dan pas wordt kennis ook écht wijsheid.

Groei in bewustzijn gaat onvermijdelijk gepaard met offers. Zo moet je mogelijk delen van je identiteit achter je laten, patronen & conditioneringen opgeven en dien je bereid te zijn schuldgevoel te verdragen. Dan kan het proces naar innerlijk volwassen worden werkelijk op gang komen. 

De weg naar het loskomen van onzichtbare ketens en het leven in al haar volheid ervaren.

Praktische info

Data

Meer weten over de opleiding? Download dan hier de studiegids 2023

Eerst even kennismaken?

Ik kan mij goed voorstellen dat je nog wel wat vragen hebt over de opleiding of kennis wilt maken met de trainer. Dat mag natuurlijk altijd en is geheel vrijblijvend.

Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen of de opleiding bij je past en mag je alle vragen stellen die je mogelijk nog hebt.

Plan via onderstaande button eenvoudig zelf je afspraak in met Madelon.

madelon alyssa opleiding familieopstellingen

Eerst even kennismaken?

Ik kan mij goed voorstellen dat je nog wel wat vragen hebt over de opleiding of kennis wilt maken met de trainer. Dat mag natuurlijk altijd en is geheel vrijblijvend.

Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen of de opleiding bij je past en mag je alle vragen stellen die je mogelijk nog hebt.

Plan via onderstaande button eenvoudig zelf je afspraak in met Madelon.

madelon alyssa opleiding familieopstellingen
5.0
Gebaseerd op 41 beoordelingen
powered by Google
Marina DelacMarina Delac
06:37 21 Jul 23
Echt ongelooflijk hoe bekwaam Madelon is in dit vak. Open, warm, eerlijk en zonder oordeel. Dankjewel voor de inzichten en transformatie. Ik weet niet hoe, maar het werkt.
Carrie ZwartsCarrie Zwarts
09:13 11 Apr 23
De familieopstelling onder leiding van Madelon was voor mij een hele verhelderende en bijzondere (levens)ervaring. Nu, na twee maanden, voel ik nog steeds dagelijks wat ik op mijn schouders neig te dragen terwijl dat niet hoeft. Door dat inzicht is het zoveel gemakkelijker geworden voor mij afstand te doen van zaken die niet van mij zijn, zaken waar ik geen invloed op heb of hoef te hebben, en voel ik mij lichter, sterker, steviger en vrolijker. De laatste omhelzing tijdens mijn opstelling draag ik veel bij me en resoneert liefdevol door.Ik voel me dankbaar voor deze ervaring en ben heel blij dat ik mij deze ervaring gegund heb (ondanks mijn intrinsieke afkeer van, en interne verzet tegen groeps(dynamieken) ;-))
Bouwdien JansenBouwdien Jansen
17:09 05 Apr 23
Bizar hoe je oog in oog komt te staan met de oude familie pijnen , t voelen is zo puur!! Zeer rustige prettige begeleiding van Madelon erbij.
Marije van WijngaardenMarije van Wijngaarden
16:07 23 Mar 23
Een deel van mij was sceptisch en bang, maar ik heb totaal geen spijt van deze dag (was mijn allereerste familieopstelling). Zoals Madelon zei: “Je hoofd begrijpt er niks van, je ziel begrijpt het volledig.” Met 6 opstellingen was het wel een intensieve dag, maar heel bijzonder. En een lekkere lunch en ook fijn dat je tips en een meditatie voor thuis krijgt.
Valentina LeporeValentina Lepore
13:43 11 Oct 22
Op 24 september was ik representant van een prachtige opstelling. Ik ging wat verstrooid naar huis en veel in mijn hoofd. Ik dacht hé?! Wat betekend dit nu voor mij wat ik heb gerepresenteerd. Ondertussen vallen nu de puzzelstukjes samen. Meedoen dus zelfs als representant is mega waardevol.Ik gun iedereen inzichten om werkelijk te gaan leven vanuit je eigen systemische plek.Madelon ik wil je enorm bedanken voor je prachtige begeleiding.
Desiree de JongDesiree de Jong
14:38 18 Aug 22
Madelon is absoluut aan te raden; haar aanpak is helder en recht door zee zonder opsmuk en zo effectief. Daarnaast is het gewoon een mooi mens die in het samenwerken naast kennis en inzicht wijsheid en speelsheid brengt. Ik hou ervan!
Pien CentenPien Centen
14:58 17 Aug 22
Als je de moed vindt echt dieper te kijken en voelen moet je bij Madelon zijn. Dit betekent niet dat het altijd ‘gezellig’ is maar wel dat hetgeen aangeraakt mag worden zal gebeuren! Voor mij de weg om mezelf te bevrijden van innerlijke sh*t.
Marlon DijkhuizenMarlon Dijkhuizen
10:07 05 Aug 22
Madelon blijft bij de kern, iets wat ik nog niet vaak heb gezien bij andere therapeuten of opstellers. Ze focust op eigen verantwoordelijkheid, eigen kracht. Erg verhelderend. Het woord empowerment komt bij me op.
Marye RietmanMarye Rietman
15:26 27 Jul 22
De familieopstelling van Madelon was een bijzondere ervaring! Madelon begeleidt de opstelling vanuit een veilige bedding naar waar de kern van het ‘probleem’ zit. Ik was al fan van familieopstellingen, maar Madelon zet het zo uniek en op eigen wijze neer. Ik zou haar zeker aanraden als je merkt dat je vastloopt en de kracht van een familieopstelling wilt ervaren!
Maureen Van der MeerMaureen Van der Meer
15:49 14 Jul 22
Ik heb een paar weken geleden een online opstelling gedaan met Madelon. Ze begeleidt je op een hele fijne manier en zorgt daarmee voor een veilige basis om het proces aan te gaan. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ga in de toekomst zeker nog eens een opstelling bij haar volgen. Aanrader!
Merel van RodijnenMerel van Rodijnen
17:40 06 Jul 22
Een hele mooie online familieopstelling bij Madelon gehad en eerder ook bij een groepsdag en in een 1-1 traject bij haar geweest. Madelon weet goed tot de kern te komen, voelt aan en is altijd direct en eerlijk. In de opstelling voelde ik me veilig en heeft ze me fijn begeleid. Dank je wel voor deze ervaring ❤️
Namfon Dil - CoachingNamfon Dil - Coaching
15:32 26 Jun 22
Ik ben meerdere keren bij Madelon geweest als representant tijdens haar traject. En heb zelfs een keer een vraag mogen inbrengen tijdens 1 van de dagen. Madelon bezig zien en de magie van familieopstellingen ervaren was magisch.Dat zij de Train de Trainer lanceerde dacht ik direct, uhm, dit zou best weleens interessant kunnen zijn. En een mooie praktische aanvulling op het 1 op 1 systemisch coachen wat ik al deed. De 6-daagse training is nu ten einde en ik snak naar meer. Ik ben nog lang niet op het niveau van Madelon maar ben zo blij dat ik familieopstellingen aan mijn toolbox mag toevoegen. Het is puur, rauw en echt. Niet te faken en daarom zo prachtig.Madelon is een prachtmens, een autoriteit en iemand die heel goed belichaamt wat ze teacht. Als er ooit een vervolg training komt, of ik zelf weer innerlijk werk wil doen, dan weet ik waar ik heen ga.
Ellen Kok-SchutEllen Kok-Schut
21:00 24 Jun 22
Bij Madelon heb ik naast een Familieopstelling ook de train de trainer Familieopstellingen gevolgd. Zowel als begeleider als trainer zorgt Madelon voor een veilige setting waarin je in staat wordt gesteld om in je lijf te zakken en te vertrouwen op het proces. Naast dat ik ontzettend veel van haar geleerd heb, is ze een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze heeft mij niet alleen geholpen op mijn innerlijk proces maar mij ook fan gemaakt van deze zuivere manier van werken. Madelon bedankt!
Maai vanSMaai vanS
12:48 07 May 22
Bijna een jaar geleden alweer nam ik de beslissing om voor Madelon als coach te kiezen. Om mijn eigen coachpraktijk vanaf het begin af aan goed neer te zetten, maar vooral was mijn wens ook om mij te begeleiden bij mijn eigen hindernissen. Gek genoeg keek ik er elke keer naar uit om samen met haar richting de pijn te bewegen. Emoties en gevoelens uiten vind ik echt niet makkelijk, maar Madelon begeleidt je zo rustig en vol vertrouwen, dat ik die ruimte durfde te en kon pakken. Alsof ik daarna steeds een stukje lichter de deur uit kon lopen. Inmiddels voel ik me echt zo veel sterker en rustiger in mijn hoofd (waar ik nooit verwacht had dat dat had gekund als wandelend hoofd wat altijd aan stond), sta ik steviger achter mezelf waardoor ik meer overtuigd ben van mijn eigen waarde en zelf keuzes kan (en durf te) maken en kan ik meer ruimte innemen. Nu pas kan ik zien hoe klein, onbelangrijk en onzichtbaar ik mezelf maakte. Mijn traject met Madelon heeft echt enorm veel in beweging gezet. Lieve Madelon, ik heb zo getwijfeld of ik zou instappen, ik had nooit eerder een voor mij zo'n groot bedrag in mezelf geïnvesteerd, doodeng, vond de afstand een ding en de tijd die ik van mijn gezin zou gaan nemen. Het is oprecht de beste keus die ik had kunnen maken! Ik ben je dankbaar voor heel veel!!!
Sam RijsdijkSam Rijsdijk
07:22 26 Apr 22
In juli 2021 heb ik mijn eerste één op één opstelling bij Madelon gehad en dat was door mijn zeer positieve ervaring de eerste van velen. Ik heb meerdere één op één opstellingen en groepsopstellingen gevolgd bij Madelon en ik vind het fantastisch! Het effect van de opstellingen is zo magisch, daar kunnen jaren van therapie niet tegenop. Madelon's aanpak sluit ontzettend bij me aan, ze gaat heel geduldig en liefdevol te werk maar durft je wel te confronteren met de schaduwkanten. Ik raad Madelon absoluut aan als coach en ben haar zelf ontzettend dankbaar voor de liefdevolle begeleiding en alle waardevolle inzichten die ze mij heeft gegeven. De opstellingen hebben oprecht mijn leven in positieve zin veranderd en ik raad iedereen het aan.
Bernice BodifyBernice Bodify
07:34 12 Feb 22
Ik heb bij Madelon een losse familie opstelling gedaan, vond dit super spannend omdat je niet weet wat je te wachten staat. Madelon is echt een lieverd, is duidelijk en to the point.De familie opstelling heeft mij echt wel een beetje overdonderd, omdat er meer los kwam dan ik had verwacht. Madelon heeft mij hier perfect in begeleidt en ben haar hier dankbaar voor! Twijfel je nog? Niet doen gewoon gaan, Madelon is degene die je zoekt!
Annelies KaanAnnelies Kaan
16:14 17 Jan 22
Wat een bijzondere, waardevolle ervaring was de familieopstellingendag van Madelon! Als iemand die zichzelf vaak bestempelt als 'wandelend hoofd' was ik vooraf enigszins gespannen: zou ik de energie wel voelen? Zou ik wel weten waar ik moest gaan staan? Zou het wel iets met me doen?Kwam allemaal goed ;-). Zo bijzonder om te zien hoe situaties zich ontvouwen, hoe inzichten ontstaan bij alle deelnemers, en vooral heel bijzonder om te zien hoe Madelon dit proces begeleidt. Ik heb een hoop inzichten opgedaan in ieder geval!Wat ook wel echt een hele grote meerwaarde is als je een familieopstellingendag bij Madelon doet, is de energyhealing na afloop van de opstellingen. Haar man Goran doet een healing d.m.v. klankschalen (héérlijk, superontspannend en fijn), terwijl Madelon tussen de deelnemers doorloopt en energetische healings op persoonlijk niveau doet. Geen idee wat er allemaal precies gebeurde, maar ik kwam heel ontspannen en verkwikt ervandaan.Absolute aanrader voor iedereen die zichzelf op een of andere manier te klein houdt, niet op waarde schat of andere blokkades ervaart. En voor iedereen die graag aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling werkt. Want dat dit iets met je doet waar je veel aan hebt, dát is me heel erg duidelijk geworden!Dank je wel, Madelon en Goran!
js_loader