Workshopruimte huren in Nijmegen

Workshopruimte huren in Nijmegen

"Wow, dit had ik niet verwacht!"

Aan de buitenkant zie je het niet af, maar zodra je de deur door komt bij de Kolibrie Academie waan je jezelf bijna in een andere wereld. 

Eerlijk is eerlijk, de omgeving is wellicht ietswat aan de mannelijke kant. We zijn dan ook meer dan trots dat we met de Kolibrie Academie – en onze warme, aardse, vrouwelijk vibe – daar een flink contrast in hebben aangebracht.

En tja, die mannelijke omgeving heeft ook zo z’n voordelen. 

Zo is er meer dan voldoende parkeergelegenheid (gratis én op bewaakt terrein), is de bereikbaarheid top, hoef je niet helemaal naar een uithoek van Nederland om op de vele bospaadjes te verdwalen op zoek naar de locatie én zijn onze buren ook nog eens een beveiligingsbedrijf. Over veiligheid gesproken ;).

MAAR, zoals al gezegd: zodra je binnenstapt merk je van de omgeving he-le-maal niets meer.

workshopruimte huren nijmegen

Praktische Informatie

De ruimte is zeer compleet uitgerust en geschikt voor maximaal 16 personen. Ideaal dus voor groepssessies (therapie/coaching), familieopstellingen en bijvoorbeeld trainingen.

Er is veel gebruik gemaakt van warme, aardse tinten en dankzij de betonnen muren is het in de ruimte vrijwel altijd heerlijk stil en krijg je van de buitenwereld niets meer mee. Heerlijk dus!

Kosten & reserveren

De groepsruimte is alleen per dag te huur. 

Een dag duurt van 8:30 – 17:30. Wil je langer huren? Dat kan voor €15 per uur extra.

De kosten bedragen €150,- excl. BTW

Dit is inclusief het gebruik van alle faciliteiten en koffie/thee.

Je dient de ruimte na gebruik schoon en netjes op te leveren (zoals aangetroffen).

De Kolibrie Academie

Mijn naam is Madelon Vermeij (1991) en ik ben eigenaar van de Kolibrie Academie voor Systemisch Werk. 

Deze ruimte heb ik gecreëerd om mijn eigen opleidingen in dagretreats Familieopstellingen te kunnen faciliteren. 

Enorm belangrijk voor mij is, is dat de ruimte zo veel mogelijk bijdraagt aan het proces van overgave. De inrichting, kleurkeuzes en verlichting is dan ook met zorg en liefde uitgekozen om een gevoel van geborgenheid, veiligheid en warmte te kunnen waarborgen. 

Los van de trainer, heb ik ervaren dat ook de ruimte en de energie van die ruimte kan bijdragen aan de magie die je ervaart gedurende zo’n dag. 

Aangezien ik niet 5 dagen in de week training geef, stel ik mijn ruimte graag ter beschikking voor andere trainers, begeleiders, coaches, opstellers om hun trainingen/workshops te geven.

workshop ruimte huren